Garanti villkoren:

Garanti gäller vid fabrikationsfel. Garantin gäller inte tapp/klämskador, fukt/vätskeskador och fel som inte kan återskapas/påvisas eller fel till följd av felaktigt handhavande. 

Skärmbyte garanti 3 månader för touch problem, ( Gäller ej tapp/klämskador)

Batteri byte 6 månader, ( gäller ej om kunden använder dåligt laddare eller dåligt power bank).

Öppet köp

Laga mobil Hammarby lämnar 14 dagars öppet köp. För alla köp som är oanvända och följer med original förpackning. Produkter levererade av LMH  kan returneras i butik. Ta med produkten, kvittot och eventuellt emballage till butiken, så får du pengarna tillbaka för köpet. Produkten måste vara komplett och oskadd.

Ej öppet köp på reparation, garanti villkor som gäller på reparation.

Undantag är produkter med abonnemang. Mobiltelefoner, film, hörlurar, kablar, spel och programvaror får du återlämna i obruten förpackning.

Skicka varor i retur

Varan kan returneras till vårt adress:

Business and Money import export AB

Hammarby Alle 87

12063 Stockholm

Produkten ska skickas tillbaka till oss (med spårningsnummer), om möjligt i originalemballaget, tillsammans med ångerrättsblanketten (som som beställas från oss via mejl fakturan eller kvitto). Köparen står för portot. Ordern krediteras och du får tillbaka det belopp du eventuellt har betalt.

Vid utestående faktura hos fakturaleverantör måste den betalas innan sista betalningsdatum även om varan är returnerad till ett varuhus.