Om laga Mobil Hammarby företag :

laga Mobil Hammarby är en butik som ägde av

Business and Money import export AB företag org nr 559050-1036 som befinner sig i Sverige med inriktning på försäljning av mobil och dator produkter respektive tjänster.På laga Mobil Hammarby företag strävar vi alltid efter att utvecklas. Vi arbetar enbart med kvalités produkter och tjänster. Vårat mål är att alltid ha nöjda kunder och återkommande kunder. vi skapar goda kontakter med våra kunder via tillit och omsorg. Vi vet vad det innebär att bry sig om sina kunder.

På laga Mobil Hammarby Företag är vi väldigt flexibla och genom vårt egna lager och servicebutik som är placerad i Hammarby Sjöstad , har vi möjlighet att hantera såväl komplexa som enkla reparation- och servicetjänster.

Utöver flexibiliteten strävar vi och arbetar för att alltid överträffa dina förväntningar gällande reparation-/servicetid, leverans och responstid. B&M Företag ska vara snabba och personliga där du som kund avgör vilken typ av kontakt du vill ha.

Vad kan vi göra för dig?

Vi hjälper dig med all reparation och service av dina mobiler och datorer. Vi har även nya såsom gamla mobiltelefoner och datorer till salu. Hos oss kan du alltid få gratis rådgivning.

 

Snabb leverans

Leveranstiden är normalt 1-2 arbetsdagar

 

Snabb service

B&M erbjuder 1 timmes express service på 90 procent

av våra servicetjänster direkt i butik!

 

Best Quality

Vi arbetar enbart med kvalités produkter och tjänster.

vi skapar goda kontakter med våra kunder via tillit och omsorg.